Werken aan de toekomst van kinderen.

Werken op de dagopvang en bso.

Als pedagogisch medewerker op de dagopvang en bso stimuleer jij kinderen van 0 tot 13 jaar om hun eigen talenten aan te spreken. Je kijkt door de ogen van het kind en verplaatst je in hun belevingswereld. Je realiseert een veilige, uitdagende leef-, leer- en ontwikkelomgeving, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Over de dagopvang en bso (allround).

0 tot 13 jaar

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Daarom zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om hen al spelend te laten ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Zodat kinderen groeien. Zelfvertrouwen is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat kinderen én medewerkers daarvan groeien.

Van alle markten thuis.
Als pedagogisch medewerker op de dagopvang en bso ben je allround opgeleid en breed inzetbaar. Jij bent van alle markten thuis. Je stimuleert de ontwikkeling van de kleinsten met VVE-methoden gericht op taal, motoriek en sociale vaardigheden passend bij de ontwikkelingsfase van het kind. Voor en/of na school biedt je kinderen vanaf 4 jaar de ruimte om zijn of haar talenten te ontwikkelen. We zijn er voor een goed gesprek, of voor het zetten van een kopje thee terwijl kinderen een goed boek lezen, een spelletje doen of huiswerk maken. Daarnaast bieden we leuke activiteiten aan. Van workshops graffiti tot creatieve uitspattingen en van koken tot dans. Waar ligt jouw talent?

Wanneer?
Je wisselt als allround pedagogisch medewerker af tussen verschillende groepen. 
De dagopvang is het hele jaar geopend (52 weken) van maandag tot en met vrijdag. De dagopvang is van 07.30 tot 18.30 geopend. Op sommige locaties werken we met vervroegde of verlengde openingstijden. Tijdens de openingstijden werken we met verschillende diensten. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten en op sinterklaas-, kerst- en oudjaarsavond sluiten we om 17.00 uur.
De bso is voor en na schooltijd, tijdens vakantieweken en studiedagen geopend. Sommige bso's zijn ook tussen de middag geopend. Dit is in samenwerking met een aantal basisscholen zonder continurooster. Vakantie zou geen vakantie zijn zonder extra veel superleuke activiteiten; voor onze medewerkers én natuurlijk voor de kinderen. 

Trek vooral niet je beste outfit aan, want wij gaan samen met kinderen op ontdekking!

Ontdek onze andere functies

Babygroep | DreumesgroepPeutergroep | Bso | Kantoor

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten