Werken aan de toekomst van kinderen.

Stage bij Wij zijn JONG.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten. Wil jij dat bij ons doen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Kom dan stage lopen bij Wij zijn JONG! We zijn een erkend mbo-leerbedrijf en willen je graag in de praktijk ons beroep laten ontdekken. Van SBB heeft Wij zijn JONG erkenning voor het opleiden en begeleiden van stagiairs. Jaarlijks leiden we zo’n 250 stagiairs op binnen onze organisatie. We bieden je een uitdagende leeromgeving en meer dan voldoende ruimte voor eigen initiatief.

sbb-beeldmerk.png

STAGE LOPEN.

Mbo-stage | BOL | Niveau 2, 3 en 4
Wij zijn JONG werkt nauw samen met verschillende mbo-opleidingen Pedagogisch werk niveau 3 en 4. Daarnaast bieden we een aantal stageplaatsen aan op niveau 2: Dienstverlener Zorg en Welzijn.
Ben je op zoek naar een combinatiestage voor het onderwijs, sport of cultuur? Of wil je graag stage lopen op ons hoofdkantoor? De openstaande vacatures vind je op deze website.

Hbo/wo-stage. 
Wij zijn JONG heeft verschillende stagemogelijkheden voor hbo’ers en wo'ers. We leiden studenten bijvoorbeeld studenten Pedagogiek, Social Work, Pedagogisch Management Kind & Educatie en Pedagogische Wetenschappen op. Eerstejaars studenten bieden we kansen bij Korein, Spelenderwijs, Skar en Kwink en ouderejaars studenten kunnen ook solliciteren op vacatures binnen Edux en KluppluZ. De openstaande vacatures vind je via deze website. 

Wil je samen met ons werken aan de toekomst van kinderen? We ontmoeten je graag.

Cirkel

250
stagiair(e)s

Locatie

240
locaties

Mensen

250
Praktijkbegeleiders