Werken aan de toekomst van kinderen.

Opleidingen BIJ WIJ ZIJN JONG.

Wil je graag werken aan de toekomst van kinderen, maar heb je een diploma dat niet (meer) kwalificeert? Dan bieden we jou de kans om je te laten om- of bijscholen tot pedagogisch medewerker met onze eigen opleidingstrajecten. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden. 

OPLEIDINGEN.

Mbo-leer-/werkplek | BBL | Niveau 4
Wil je graag werken aan de toekomst van kinderen, maar heb je nog geen kwalificerend diploma? Dan is onze (betaalde!) BBL-opleiding in Eindhoven of Arnhem misschien wel wat voor jou. Je krijgt hier de kans om het vak van pedagogisch medewerke in de praktijk te leren. In 1 tot 2 jaar behaal je het diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo 4).

Infosheet BBL

Interne opleiding 3 maanden | Zij-instroom 
Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Maar kwalificeert jouw diploma niet (helemaal) meer voor de kinderopvang? Dan is dit je kans! Maandelijks kun je bij ons starten met de korte opleiding Pedagogiek 0-13 jaar. Tegelijk krijg je een werkplek bij een van onze merken. Zo stomen we je in drie maanden klaar voor een toffe baan in de kinderopvang!

Mensen

80
BBL'ers per jaar

Locatie

240
Locaties

Plant

33
gemeenten