Werken aan de toekomst van kinderen.

WERKEN OP DE BABYGROEP.

Als pedagogisch medewerker op de babygroep stimuleer jij kinderen van 0 tot 1 jaar om hun eigen talenten aan te spreken. Je kijkt door de ogen van het kind en verplaatst je in hun belevingswereld. Je realiseert een veilige, uitdagende leef-, leer- en ontwikkelomgeving, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

OVER DE babygroep.

0 tot 1 jaar

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Dat is ook het geval bij de allerkleinsten. Daarom zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om hen al spelend te laten ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Zodat kinderen groeien.

Spelen én leren.
Als pedagogisch medewerker op de babygroep stimuleer je de ontwikkeling van baby's met VVE-methoden gericht op taal, motoriek en sociale vaardigheden passend bij de ontwikkelingsfase van het kind. Om hier nog gerichter op in te spelen, bieden we op de meeste locaties aparte baby- en peutergroepen. 

Begeleiding in ontwikkeling.
Voor iedere baby zijn er twee vaste pedagogisch medewerkers. Op de dagen dat de baby komt, is altijd één van deze twee vaste medewerkers aanwezig. Daarnaast ben je mentor van een of meerdere kinderen. De mentor heeft aandacht voor welbevinden, betrokkenheid en de ontwikkeling van kinderen. De mentor zorgt voor een soepele overgang tussen dagopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang. Door goed te observeren en te registreren, doen we inzicht op en stemmen we af hoe we kinderen het beste kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.

Wanneer?
De babygroep is het hele jaar geopend (52 weken) van maandag tot en met vrijdag. De babygroep is van 07.30 tot 18.30 geopend. Op sommige locaties werken we met vervroegde of verlengde openingstijden. Tijdens de openingstijden werken we met verschillende diensten. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten en op sinterklaas-, kerst- en oudjaarsavond sluiten we om 17.00 uur.

Trek vooral niet je beste outfit aan, want wij gaan samen met kinderen op ontdekking!

 

Ontdek onze andere functies

Dreumesgroep | Peutergroep | Bso | Kantoor

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten