Werken aan de toekomst van kinderen.

Werken op de bso.

Als pedagogisch medewerker op de bso stimuleer jij kinderen van 4 tot 13 jaar om hun eigen talenten aan te spreken. Je kijkt door de ogen van het kind en verplaatst je in hun belevingswereld. Je realiseert een veilige, uitdagende leef-, leer- en ontwikkelomgeving, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Over de bso.

Vanaf 4 jaar

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Extra belangrijk dus dat wij hen als professionals ook buiten school een leuke tijd bieden. Met ruimte om te ontdekken wat kinderen dan precies leuk vinden en waar hun talent ligt. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat kinderen én medewerkers daarvan groeien.

Wat wil jij doen?
Die vraag stellen onze medewerkers kinderen regelmatig. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd: kinderen beslissen zelf wat ze willen doen. En daarin geven wij ze een ruime keuze. We zijn er voor een goed gesprek, of voor het zetten van een kopje thee terwijl kinderen een goed boek lezen, een spelletje doen of huiswerk maken. Daarnaast bieden we leuke activiteiten aan. Van workshops graffiti tot creatieve uitspattingen en van koken tot dans. Zowel binnen als buiten stimuleren wij kinderen om talenten te ontdekken en professionals hun talenten in te zetten.

Wanneer?
De bso is voor en na schooltijd, tijdens vakantieweken en studiedagen geopend. Sommige bso's zijn ook tussen de middag geopend. Dit is in samenwerking met een aantal basisscholen zonder continurooster. Vakantie zou geen vakantie zijn zonder extra veel superleuke activiteiten; voor onze medewerkers én natuurlijk voor de kinderen. 

Trek vooral niet je beste outfit aan, want wij gaan samen met kinderen op ontdekking!

Ontdek onze andere functies

Babygroep | DreumesgroepPeutergroep | Kantoor