Werken aan de toekomst van kinderen.

'Dankzij de vele doorgroeimogelijkheden die er zijn, ben ik nog lang niet van plan om de organisatie te verlaten'.

28 maart 2023
Categorie: Pedagogisch medewerker, Pedagogisch medewerker bso, Pedagogisch medewerker flexpool, Pedagogisch medewerker peuterwerk, Wij zijn JONG

Yara Mulders | Medewerker Servicedesk Facilitaire Zaken

In 2019 ben ik vanuit een andere kinderopvangorganisatie overgestapt naar Korein.
Ik begon als teamflex van de Wentelwiek en Het Mooiste Blauw in Nuenen, maar al na twee maanden had ik mijn twee vaste groepen, in de ochtend op de peutergroep, en de middag bij de bso.

Werken binnen Korein heb ik altijd als zeer prettig ervaren, maar ik wist wel dat dit niet mijn eindstation was. Ik was op zoek naar meer vastigheid en minder lange werkdagen. In september 2022 kwam er een einde aan onze peutergroep op Het Mooiste Blauw, school had deze ruimte zelf nodig.

Ik vind het heerlijk om dingen te regelen en uit te zoeken, laat mij dat maar doen! Ik heb er toen voor gezorgd dat alles ingepakt werd, en klaar stond op de dag van verhuizen. Hier trof ik Renata, zij zag hoe ik dit allemaal vormgegeven had, en vroeg of ik openstond voor een overstap naar KSS team facilitaire zaken.

Na één gesprek was het van beide kanten duidelijk, ik ging de overstap maken. In eerste instantie ging ik voor 16 uur over, deze combinatie kan ik echt aanraden. Het is heerlijk om het ene moment tussen de kinderen te staan, en het volgende moment aan de voorkant van de opvang te werken. Inmiddels ben ik volledig over naar KSS en werk ik hier 36 uur. Het was echt even wennen op het begin, geen kinderen om mij heen. Toch went het ontzettend snel! Ik mag er dankzij mijn werk nog steeds voor zorgen dat onze kinderen mogen groeien, dat is toch het mooiste wat er is!

Mijn achtergrond op de groep is een voordeel, ik werk bij de servicedesk facilitaire zaken en spreek dus veel locatiemanagers. Ik weet hoe het is om op de groep te staan, en snap dat je niet altijd tijd hebt om het inkoopportaal uit te pluizen, daar help ik mijn collega’s dan ook graag mee!

Ik zit binnen Wij zijn JONG echt op mijn plek, mede dankzij de vele doorgroeimogelijkheden die er zijn, ben ik nog lang niet van plan om de organisatie te verlaten!

Mocht je ooit nadenken over een overstap binnen Wij zijn JONG of een combinatiefunctie, dan mag je altijd contact met me opnemen, ik vertel je graag over mijn ervaringen!