Werken aan de toekomst van kinderen.

DIT ZIJN WIJ.

Kinderen die nu worden geboren, hebben een levensverwachting van 104 jaar. Dat is geen toekomstmuziek, maar een feit met grote gevolgen. Van de investeringen op jonge leeftijd heb je als mens wel 100 jaar plezier. Juist op jonge leeftijd kunnen we veel betekenen voor kinderen door te doen waar we goed in zijn: het verrijken van de ontwikkeling van kinderen. 

Onze beloften vertellen hoe wij investeren in jou alle collega's, zodat we samen met de 6 merken van Wij zijn JONG onze gezamenlijke visie kunnen waarmaken. Vanaf het allereerste begin. 

Lees meer oveR WIJ ZIJN JONG Lees de ervaringen van onze medewerkers

Korein_Logo_wit_RGB.png

Met ruim 100 locaties voor kinderopvang en een activiteitenaanbod in regio Eindhoven en Noord-Limburg, zijn we altijd dichtbij.

Lees meer >

Skar_Logo_RGB_wit.png

Met ruim 60 locaties voor kinderopvang en een activiteitenaanbod in Arnhem en omliggende gemeenten, zijn we altijd dichtbij.

Lees meer >

Kwink_Logo_Digitaal_wit.png

Met ruim 10 locaties voor kinderopvang en een activiteitenaanbod in Veenendaal, zijn we altijd dichtbij.

Lees verder >

Logo-spelenderwijs-WIT_RGB.png

We bieden kinderen in Ede een veilige en uitnodigende omgeving waar zij zich welkom en vrij voelen. Zo zorgen we ervoor dat kinderen zich optimaal ontwikkelen. Spelenderwijs.

Lees meer >

Logo_KluppluZ_wit_RGB.png

Ieder kind verdient zijn of haar plekje. Op school, thuis en in de wereld. Vaak gebeurt dat vanzelf, maar soms hebben kinderen (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning. Voor hen is er KluppluZ.

Lees meer >

EDUX_LOGO_DIG_RGB_wit.png

Wij geven volgende generaties de kans om zich te ontwikkelen en talenten te benutten. Sterke professionals zijn daarbij nodig. Wij versterken professionals met advies, training en coaching.

Lees meer >