Werken aan de toekomst van kinderen.

JONG Leren.

Met JONG Leren, het ontwikkelplatform van Wij zijn JONG, kun jij je professioneel en persoonlijk blijven ontwikkelen. Hierdoor kun je maximaal bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. 

OVER JONG LEREN.

Persoonlijk en pro­fes­si­o­neel ontwikkelen
Bij Wij zijn JONG staat de ontwikkeling van kinderen voorop. Dit gaat hand in hand met de ontwikkeling van jou als medewerker. Dit doen we met ons eigen ontwikkelplatform: JONG Leren. Deze unieke leeromgeving biedt jou de mo­ge­lijk­he­den om je persoonlijk en pro­fes­si­o­neel door te ontwikkelen. Je vindt er de verplichte opleidingen voor pedagogisch pro­fes­si­o­nals (zoals bhv en EHBO), nuttige informatie over prak­tijk­be­ge­lei­ding en opleidingen over pedagogiek.

Het aanbod op JONG Leren speelt in op actuele onderwerpen met interessante micro-learnings. Laat je inspireren door video’s en korte artikelen over onderwerpen als gezondheid en vitaliteit, je eigen ontwikkeling en werkplezier. Of ga gewoon praktisch aan de slag met uitleg over SharePoint en Teams.

Wat is jouw droom?
Wat zou jij nog graag willen leren? Wat is jouw ont­wik­kel­vraag? Jezelf een ont­wik­kel­doel stellen, zorgt voor motivatie en een drive. Nieuwe dingen blijven leren geeft je energie en verrijkt je. Het kan er ook aan bijdragen dat je jezelf zekerder voelt over je eigen kunnen in bepaalde situaties. Hier helpen we je met JONG Leren mee op weg.

Met JONG Leren kun jij dus maximaal bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en aan Wij zijn JONG als organisatie. Hoe? Dat bepaal je zelf. Jij neemt de regie.

Bekijk onze vacatures

Lamp

127
Online trainingen

Cirkel

321
Micro learnings

Plant

67
Masterclasses