Werken aan de toekomst van kinderen.

'Betekenisvol zijn voor zowel het kind als hun ouders, de professionals en onze eigen medewerkers, daar sta ik voor!'

14 februari 2023
Categorie: KluppluZ

Mijn naam is Nancy Schuurmans, zorgcoördinator ambulante begeleiding bij KluppluZ.

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Wij zijn JONG, binnen de divisie KluppluZ. Hiervoor had ik bijna 20 jaar in het basisonderwijs gewekt waarvan de laatste 10 jaar als intern begeleider. Na het behalen van mijn master Pedagogiek wilde ik verder kijken dan het onderwijsveld. Mijn aandacht werd getrokken door de vacature intern begeleider kinderopvang bij KluppluZ. Een nieuwe innovatieve functie die zich richt op de voorschoolse leeftijd, een prachtige aansluiting vond ik op het werk wat ik eerder had gedaan.

Al snel werd ik naast deze functie verbonden aan de begeleidingsgroepen bij KluppluZ (dagopvang en naschoolse begeleiding). Enorm leuk en met veel uitdaging die ik ook zocht. Dit resulteerde in 2017 tot de functie zorgcoordinator binnen KluppluZ waarbij ik vanuit deze nieuwe functie verantwoordelijk was voor de geboden kwaliteit aan de kinderen bij KluppluZ. KluppluZ maakte een flinke groei door de afgelopen jaren en hiermee ook het werk. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot 5 zorgcoördinatoren en gezamenlijk zorgen we er elke dag opnieuw weer voor dat we vanuit KluppluZ de juiste dingen doen voor kinderen die - al dan niet tijdelijk - extra ondersteuning nodig hebben. Dat varieert van het coachen van medewerkers en opstellen van beleid, tot verbinding maken met ouders/samenwerkingspartners en het organiseren van pedagogisch overlegmomenten met alle medewerkers om zo steeds weer zorgvuldig na te gaan wat nodig en passend is voor elk kind.

Inmiddels mag ik me richten op de ambulante tak binnen KluppluZ en stuur ik de ambulant begeleiders inhoudelijk aan binnen hun functie. Enorm divers want KluppluZ biedt zowel extra ondersteuning aan kinderen binnen de kinderopvang als het onderwijs als in de thuissituatie. Een dynamische rol die me erg goed past en waar ik mijn uitdaging steeds weer opnieuw kan vinden.
Betekenisvol zijn voor zowel het kind als hun ouders, de professionals en onze eigen medewerkers, daar sta ik voor en daar ga ik iedere dag ook weer opnieuw voor!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten