Werken aan de toekomst van kinderen.

'Ik groeide door van stagiaire naar administratief medewerker facilitaire zaken.'

6 februari 2023
Categorie: Wij zijn JONG

Lieke Sauvageot, administratief medewerker Facilitaire Zaken.

Ik ben in februari 2022 gestart als afstudeerstagiaire op de afdeling Huisvesting. Na het behalen van mijn bachelor Facility Management kreeg ik een baan aangeboden. Per 1 september 2023 ben ik gestart als administratief medewerker Facilitaire Zaken op de afdeling Huisvesting. Ik ondersteun de projectleiders in hun werkzaamheden en pak kleine projecten op.

Mijn stageperiode heb ik als zeer prettig ervaren. Ik werd gezien als een volwaardig teamlid. Ik werd betrokken bij de werkzaamheden, kon met al mijn vragen terecht en mocht mee met teamuitjes. Ook kwam ik erachter dat ik als persoon goed pas binnen de cultuur van de organisatie. Al met al, een fijne plek waar ik graag wilde blijven. Het team en mijn teamleider hadden dit in de gaten. Ze wilden namelijk ook graag dat ik bleef, en kreeg een functie aangeboden.

De overgang van stagiaire naar medewerker verliep vlekkeloos. Ik werd meteen weer opgenomen in het team en iedereen wilde me dingen leren. Tot op heden heb ik dan ook al veel verschillende werkzaamheden verricht en heb ik me kunnen ontwikkelen binnen de afdeling. Binnenkort mag ik zelfs mijn eigen kleine projecten gaan oppakken. Ik heb hier enorm veel zin in en kijk uit naar de toekomst.