Werken aan de toekomst van kinderen.

'Het is zo fijn om in een omgeving te werken waar je kwaliteiten worden gevierd en je uitgenodigd wordt om door te blijven groeien!'

10 februari 2023
Categorie: Pedagogisch medewerker, Pedagogisch medewerker dagopvang, Pedagogisch medewerker flexpool, Wij zijn JONG

Aca Siwabessy, assistent recruiter.

De baan die ik heb, sluit meestal naadloos aan bij de fase waarin ik verkeer in mijn leven.

Toen ik in 2019 bij Wij zijn JONG aan de slag ging als pedagogisch medewerker was dit ook het geval; na 7 jaar ongewenste kinderloosheid besloot ik mijn hart open te stellen en voor andere kinderen te gaan zorgen.
En wat was dát leuk! Ik heb ontzettend genoten van de kinderen op de groep en heel veel geleerd van mijn collega’s op de Krekelgroep van de Keverberg.

Werken als pedagogisch medewerker zorgt ervoor dat je altijd blijft groeien en leert mee te bewegen met het moment. En groeien deed ik!
Eerst als pedagogisch medewerker op een babygroep en later als flexmedewerker op verschillende locaties.
Toen ik totaal onverwachts tóch een kindje kreeg, voelde ik dat het tijd was om een nieuwe stap te maken. In februari 2022 solliciteerde ik bij de afdeling Recruitment als assistent recruiter.
Vanaf het eerste gesprek voelde ik dat dit de plek was waar ik wilde zijn. Ik werd er met open armen ontvangen en werk nog steeds met veel plezier binnen dit toegewijde, hardwerkende team.
Het is zo fijn om in een omgeving te werken waar je kwaliteiten worden gevierd en je uitgenodigd wordt om door te blijven groeien! Als assistent recruiter spreek ik mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in de kinderopvang en doordat ik zelf ervaring opgedaan heb op de groep, kan ik hun vragen meestal goed beantwoorden.
Het geeft me energie om in omgeving te werken die bijdraagt aan een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen waar zij kunnen groeien en kunnen opbloeien.

Blijven groeien én meebewegen met het moment, binnen Wij zijn JONG kan het en voorlopig ben ik hier nog láng niet uitgegroeid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten